HomeCategory

Infrastructură turistică

Protecţia şi reabilitarea zonei costiere româneşti şi a factorilor de mediu, prin lucrări inginereşti de combatere a fenomenului de eroziune costieră; Susţinerea tendinţei de revigorare a ecosistemului marin şi de dezvoltare a unor specii pierdute la un moment dat din ecosistem; Protejarea biodiversităţii marine şi a zonei litorale.

17.11.2015 070 - Copy
IMG_8780
piata libertatii 3
piata libertatii2
piata sfantul gheorghe 2
strada fara nume
strada florimund mercy

Proiectul a avut ca obiectiv general reabilitarea și modernizarea infrastructurii și a spațiilor publice din centrul istoric al orașului (situl urban “Cetatea Timișoara“), parte a patrimoniului cultural istoric de valoarea națională și universală, în vederea îmbunătățirii calității serviciilor urbane și a atractivității Polului de Creștere Timișoara, având ca efect stimularea dezvoltării socio-economice.

Proiectul răspunde nevoilor de dezvoltare economică regională și vine în întâmpinarea nevoilor de dezvoltare durabilă, focalizată pe serviciile turistice, culturale și de recreere. Relevanța proiectului pentru obiectivele programului rezultă din acțiunile ce urmează să fie întreprinse pentru îmbunătățirea infrastructurii de turism regional ca parte componentă a susținerii dezvoltării economice.

ROMAIR CONSULTINGSediul Central
Str. Mr. Ștefan Sănătescu, nr. 4,
sector 1, București
LUAȚI LEGĂTURA CU NOIRomair pe Social Media
ROMAIR CONSULTINGSediul Central
Str. Mr. Ștefan Sănătescu, nr. 4,
sector 1, București
LOCAȚIILE NOASTREUnde ne puteți găsi?
LUAȚI LEGĂTURA CU NOIRomair pe Social Media