Mesajul Președintelui

Acum când ne pregătim a celebra 25 de ani de la înființarea companiei, sunt fericit și mândru va anunț Romair Consulting este lider de piață. Este un vis și o împlinire a acestor ani de activități și misiuni bine planificate cu un rezultat de care eu personal sunt foarte mândru.

Mi-am dorit întotdeauna conduc oamenii, am grijă de ei și împreună cu ei îndeplinesc dorințe, visuri și caut mereu provocări.

În liceul militar, profesorul meu de matematică mi-a fost mentor și de la el am învățat un lucru minunat, după ce cunoști secretul formelor strict regulate, peste ele trebuie pui mult suflet și pasiune. Dacă ai făcut acest lucru, nu mai ai decât un pas până când tu și oamenii de lângă ține fie împliniți. M-a călăuzit acest îndemn și în 1997, când scriam primul proiect ce urmă fie finanțat de Uniunea Europeană. Am fost îndrumat de gândul la spusele profesorului meu și mi-am zis tot ce nu am putut realiza în sistemul militar în funcția de comandant timp de aproximativ 18 ani, voi putea realiza în propria companie, Romair Consulting.

Am dat aripi companiei de la înființare și am strâns lângă mine oameni minunați. Lor le datorez succesul rezumat într-o frază care mie îmi place foarte mult: “Romair Consulting obține și implementează mai mult de 10% din toți banii Uniunii Europene pentru România.”

Personal îmi doresc adun în jurul meu români, pentru la 1 decembrie 2022 pot spun cu voce tare: “Noi, românii, privim la Uniunea Europeană cu mândria de a fi români și cu forța necesară ca lider într-o lume în care Europa își caută un destin mai bun.”

https://romair.ro/wp-content/uploads/2021/06/Mesajul-Presedintelui_redimensionat.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
ROMAIR CONSULTINGSediul Central
Str. Mr. Ștefan Sănătescu, nr. 4,
sector 1, București
LUAȚI LEGĂTURA CU NOIRomair pe Social Media
ROMAIR CONSULTINGSediul Central
Str. Mr. Ștefan Sănătescu, nr. 4,
sector 1, București
LOCAȚIILE NOASTREUnde ne puteți găsi?
LUAȚI LEGĂTURA CU NOIRomair pe Social Media