Topografie și geodezie

Omul puternic la locul și momentul ideal

În domeniul măsurătorilor geodezice, topografice şi cadastrale deținem o vastă experiență, alături de colegii noștri vă putem proiecta și executa lucrări de o calitate superioară.

Experiență noastră este pusă la dispoziția clienților actuali și potențiali prin intermediul unei game de servicii care acoperă intreaga durată de viață a proiectului.

Pe baza experienței și a cunoștințelor acumulate în timp, specialiștii Romair Consulting construiesc proiecte axate pe un concept fezabil, pornind de la nevoile clienților și ale societății, în ansamblu, fără a se abate de la normele de protecție ale mediului inconjurător, acoperind toate stadiile de viață ale unui proiect, de la idee la implementarea acesteia.

Studiile ce poartă semnătura companiei noastre includ un plan detaliat de implementare, definind totodată, rolul și responsabilitățile fiecărei părti implicate, elemente ce conferă sustenabilitate proiectului în vederea transformării cu succes în realitate și obținerii unei eficiențe maxime.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
ROMAIR CONSULTINGSediul Central
Str. Mr. Ștefan Sănătescu, nr. 4,
sector 1, București
LUAȚI LEGĂTURA CU NOIRomair pe Social Media
ROMAIR CONSULTINGSediul Central
Str. Mr. Ștefan Sănătescu, nr. 4,
sector 1, București
LOCAȚIILE NOASTREUnde ne puteți găsi?
LUAȚI LEGĂTURA CU NOIRomair pe Social Media