Romair Consulting este o companie cu capital integral românesc, inființată în anul 1997 și care a crescut cu succes, oferind servicii de consultanță în afaceri și management, proiectare și inginerie. A câștigat recunoaștere datorită excelenței sale și a personalului cu calificare ridicată. Recunoașterea dobandită este o motivație foarte puternică pentru ca echipa Romair să fie din ce în ce mai  eficientă și competitivă.

Numerosii ani de experiență ne califică pentru a vă oferi servicii fiabile, de cea mai înaltă calitate.

Romair Consulting implementează proiecte complet integrate, ce se adresează nevoilor clienţilor, atât în domeniul apei, cât şi în domeniul apei uzate, agriculturii, deşeurilor solide, gazului natural, dezvoltării resurselor umane, transport, infrastructură turistică, industrie și protecția mediului înconjurător. De la înfiinţarea sa, din anul 1997, Romair Consulting a dus la bun sfârșit nenumărate proiecte atât pentru guverne, municipalități cât și organizaţii publice.

Romair Consulting este un furnizor de servicii complete. Abordarea pe care compania noastră o adoptă este una cuprinzătoare pentru toate etapele necesare în implementarea cu succes a proiectelor și într-un interval eficient de timp, serviciile oferite incluzând planificare, proiectare inginerie, finanţare, supervizare, management, construcţie, implementare, operaţiuni şi întreţinere.

Punctul forte al companiei noastre îl reprezintă echipa de specialiști înalt calificați și capacitatea de a combina si angrena o gamă variată de resurse profesionale în procesul conceperii, planificării și supervizării proiectelor implementate.

Romair Consulting lucrează direct cu toți clienții, asigurând prin profesionalismul personalului o îmbunătățire continuă și un nivel ridicat în satisfacerea nevoilor clienților, adăugând valoare maximă tuturor proiectelor.

https://romair.ro/wp-content/uploads/2021/05/Sediu-Romair.jpg
ROMAIR CONSULTINGSediul Central
Str. Mr. Ștefan Sănătescu, nr. 4,
sector 1, București
LUAȚI LEGĂTURA CU NOIRomair pe Social Media
ROMAIR CONSULTINGSediul Central
Str. Mr. Ștefan Sănătescu, nr. 4,
sector 1, București
LOCAȚIILE NOASTREUnde ne puteți găsi?
LUAȚI LEGĂTURA CU NOIRomair pe Social Media