Despre noi

Companie

Romair Consulting este o companie cu capital integral romanesc, infiintata in anul 1997 si care a crescut cu success, oferind servicii de consultanta in afaceri si management, proiectare si inginerie. A castigat recunoastere datorita excelentei sale si a personalului cu capacitate ridicata. Recunoasterea dobandita este o motivație foarte puternică pentru ca echipa Romair să fie din ce în ce mai  eficientă și competitivă.

Numerosii ani de experienta ne califica pentru a va oferi servicii fiabile, de cea mai inalta calitate.

Romair Consulting implementează proiecte complet integrate, ce se adresează nevoilor clienţilor, atât în domeniul apei, cât şi în domeniul apei uzate, agriculturii, deşeurilor solide ,gazului natural, dezvoltarii resurselor umane, transport, infrastructura turistica , industrie si protectia mediului inonjurator. De la înfiinţarea sa, din anul 1997, Romair Consulting a dus la bun sfarsit nenumarate proiecte atat pentru guverne, municipia cat si organizaţii publice.

Romair Consulting este un furnizor de servicii complete.  Abordarea pe care compania noastra o adopta este una cuprinzatoare pentru toate etapele necesare in implementarea cu success a proiectelor si intr-un interval eficient de timp– serviciile oferite includ planificare, proiectare inginerie, finanţare, supervizare, management, construcţie, implementare, operaţiuni şi întreţinere.

Punctul forte al companiei noastre il reprezinta echipa de specialisti inalt calificati si capacitatea de a combina si angrena o gama variata de resurse profesionale in procesul conceperii, planificarii si supervizarii proiectelor implementate.

Romair Consulting lucreaza direct cu toti clientii, asigurand prin profesionalismul personalului o imbunatatire continua si un nivel ridicat in satisfacerea nevoilor clientilor, adaugand valoare maxima tuturor proiectelor.

https://romair.ro/wp-content/uploads/2017/04/blog-post-06-1280x854.jpg

2020

Romair Consulting a finalizat cu succes proiecte ce țin de extinderea și modernizarea sistemelor de alimentare cu apă și canalizare în diferite regiuni: Maramureș, Gorj, Botoșani.

2019

Romair Consulting a supervizat cea mai amplă lucrare de modernizare a infrastructurii Aeroportului Internațional “George Enescu” Bacău, considerat cel mai “modern și cochet” aeroport din Regiunea Nord-Est.

Proiectul de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă-uzată din judeţul Buzău, în perioada 2014 – 2020” este cel de-al cincilea proiect major de finanţare semnat în România, care continuă seria proiectelor importante cu finanţare europeană construite de Romair Consulting în cadrul POIM 2014 – 2020.

2018

Romair Consulting autor al celui mai mare proiect finanțat de Uniunea Europeană, un proiect de mediu.

Contractul de finanțare nerambursabilă din POIM a fost semnat vineri, 09 Noiembrie 2018, fiind unicul proiect de prevenire și combatere a eroziunii costiere din România în perioada de programare 2014 – 2020. Cu o valoare totală a măsurilor și investițiilor de cca 1 miliard de Euro, din care 85% reprezintă finanțare nerambursabilă din partea Uniunii Europeane, este cel mai mare proiect de investiții pregătit și aprobat în România în perioada actuală de programare.

Obiectivul principal al proiectului este reducerea eroziunii costiere prin consolidarea și punerea în valoare a peste 30 km de litoral românesc de la Edighiol până la Vama Veche, respectiv consolidarea și punerea în funcțiune a două mari structuri hidrotehnice complexe de mare importantă pentru mediu și extinderea respectiv punerea în siguranță a plajelor.

Pe scurt, prin implementarea proiectului, mărim teritoriul României cu peste 300 de hectare și asigurăm protecția a peste 100.000 locuitori și a circa 1500 de imobile de pe coasta Marii Negre, protejăm mediul, creștem valoarea conservativă a speciilor protejate și a biodiversității din aria proiectului.

Implementarea proiectului se realizează de către beneficiarului Administrația Națională „Apele Române„, prin Administrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral, în perioada 2018 – 2023.

Romair Consulting invită toți românii care merg la malul marii se bucure de rezultatele acestui proiect în anii ce urmează și de un mediu sănătos.

2017

Romair Consulting în calitate de prestator al serviciilor de asistență tehnică pentru managementul și supervizarea lucrărilor, a coordonat cel mai ambițios proiect de protecție a litoralului românesc – „Protecția și reabilitarea părții sudice a litoralului românesc al Marii Negre (Mamaia Sud, Tomis Nord, Tomis Centru, Tomis Sud, Eforie Nord), finanțat prin Programul Operațional Sectorial Mediu, din Fondul de Coeziune.„

Romair Consulting a încheiat cu succes un capitol important cu care scrie istorie pe litoralul românesc al Marii Negre. Este un moment unic și impresionant: împreună, am făcut România mai mare, mai frumoasă! După mai bine de an de la finalizarea lucrărilor de execuție a lucrărilor de protecție și reabilitare/extindere a litoralului românesc, în dată de 31.01.2017 a avut loc recepția finală a lucrărilor.

De peste 18 ani ne implicăm în proiecte care schimbă viață românilor. Ne bucurăm prin acest proiect muncă noastră are, încă o dată, un impact real asupra locuitorilor, turiștilor, agenților economici și nu în ultimul rând al mediului”, declara Gheorghe Boeru, Președinte Romair Consulting.

Romair Consulting a semnat contractul de servicii prin care se vor furniza servicii de asistență tehnică pentru pregătirea aplicației de finanțare și a documentațiilor de atribuire pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată pentru aria de operare a operatorului regional ECOAQUA S.A. în județele Călărași și Ialomița, în perioada 2014 – 2020.

2016

Romair Consulting finalizează proiecte cu un deosebit impact în dezvoltarea și modernizarea regiunilor în care au fost implementate. În acest an, s-au dus la bun sfârșit atât proiecte din domeniul “Infrastructură apă și apă uzatăcât și din domeniul “Managementul deșeurilor”.

2015

Romair Consulting pregăteşte primele aplicaţii de finanţare POIM.

2014

Romair Consulting conduce un proiect pilot în Republica Moldova.

Este realizată prima modelare a structurilor costiere într-un laborator natural cu observare directă asupra viitoarelor investiţii de infrastructură marină, dar şi infrastructură turistică prin dezvoltarea proiectului ’’Protecţia şi reabilitarea părţii sudice a litoralului românesc al Mării Negre în zona municipiului Constanţa (Mamaia Sud, Tomis Nord, Tomis Centru şi Tomis Sud) şi Eforie Nord”. România intră astfel în categoria ţărilor ce implementează proiecte observate, controlate şi verificate în laboratoare marine.

2013

Romair Consulting produce ENERGIE. După 4 ani, se montează prima turbină eoliană.

2012

Dobrogea-Litoral fără inundaţii! Romair Consulting realizează hărţile de hazard şi planul pentru prevenirea, protecţia şi diminuarea efectelor inundaţiilor în bazinul hidrografic Dobrogea-Litoral.

2011

Pregătirea celui mai eficient sistem de management integrat al situaţiilor de urgenţă la nivelul Municipiului Bucureşti, semnarea contractelor de management și supervizare în sectorul de apă şi apă uzată pentru alte 3 judeţe. Peste 2.500 de fermieri care au fost sprijiniţi în vederea obţinerii finanţării, peste 28.000 ferme agricole de semi-subzistenţă.

2010

Semnarea a 4 contracte la nivel regional pentru dezvoltarea capitalului uman şi creşterea competitivităţii în cadrul Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.

2009

Romair Consulting implementează primele proiecte privind energia regenerabilă. Consolidează echipele de consultanţă, proiectare şi supervizare în pregătirea viitoarelor proiecte de asistenţă tehnică şi supervizare.

2008

Pătrunderea la nivelul a 5 regiuni ale României pe sectorul de apă şi canalizare. Proiectarea şi pregătirea pentru execuţie a 7 depozite de deşeuri şi 15 staţii de bioremediere în sectorul privat din România.

2007

Romair Consulting participă la intrarea României în Uniunea Europeană cu 27 de proiecte din totalul de 81 de proiecte la nivel naţional aprobate în cadrul Programului Operaţional Regional.

2006

Romair Consulting înaintează primele programe din Fonduri Structurale şi realizează servicii de asistenţă tehnică lider de contract pentru proiecte având obiectiv un judeţ.

2005

Romair Consulting înaintează 19 proiecte în cadrul Programului PHARE 2004 – 2006 Proiecte Mari de Infrastructură Regională. Depune primele proiecte finanţate prin Fondul de Mediu din România în domeniul managementului deşeurilor urbane şi staţiilor de epurare a apelor uzate industriale.

2004

Romair Consulting elaborează două proiecte de infrastructură mare din totalul de 12 proiecte finanţate în cadrul Programului PHARE 2003.

2003

Romair Consulting elaborează şi implementează cu succes cinci proiecte realizate în cadrul programului PHARE 2002.

2001-2002

Perioada de debut a proiectelor de infrastructură mare implementate de Romair Consulting, perioadă în care s-au realizat şi primele două proiecte mari în domeniul reţelelor de apă, canalizare şi gaze.

1998-2000

Extinderea portofoliului de clienţi şi gama de servicii oferite, prin accesarea programelor de finanţare ale Uniunii Europene şi ale Băncii Mondiale, destinate Întreprinderilor Mici şi Mijlocii.

1997

Înfiinţarea Romair Consulting şi implemenarea primului program finanţat de Uniunea Europeană în cadrul programelor ISPA şi SAPARD.

Viziune, Misiune si Valori

ROMAIR Consulting are o filozofie de afaceri simplă: să pună ideea, profesionalismul şi tehnologia în slujba creării unor proiecte şi servicii superioare care să contribuie la crearea unei societăţi globale mai bune.

Viziune

Să devenim „Liderul necontestat in toate domeniile in care activăm”. Principalul obiectiv al Romair Consulting este satisfactia clientilor, astfel incat sa fie recunoscut drept cel mai bun furnizor autohton de solutii tehnice si financiare in domeniu.

Misiune

Misiunea noastră este de :
— a ne mulțumi clienții, indiferent de provocarea pe care o poate reprezenta pentru noi
— a fi parteneri cu clienții noștri, prin echipa de oameni calificati si motivati pe care o avem
— a promova tehnologii inovatoare si eficiente în domeniu
— a oferi diversitate prin solutiile oferite.

Valori

Oamenii — Ne-am angajat să oferim oamenilor noştri o multitudine de oportunităţi pentru a-şi atinge potenţialul maxim.
Excelenţa — Tot ce facem, este condus de o puternică pasiune pentru excelenţă şi de angajamentul ferm de a dezvolta cele mai bune proiecte europene pentru România.
Inovaţia — Aşa cum am făcut de aproape 20 de ani, ne raportăm la viitor, anticipând necesităţile şi cererile pieţei, pentru a conduce compania spre un succes pe termen lung.

Mesajul Presedintelui

Timp de 24 ani am respectat o strategie de dezvoltare bine determinata cu o conceptie realistă. Romair Consulting este lider de piaţă în construirea şi implementarea proiectelor finanţate de Uniunea Europeană având ca obiectiv continuarea politicii de instruire şi promovare a celor mai buni manageri în domeniu.

Dorim să construim pentru România proiecte cu care să rămânem în istorie şi să demonstrăm că ţara noastră îşi are locul bine stabilit în cadrul statelor membre ale Uniunii Europene.

https://romair.ro/wp-content/uploads/2019/04/img-about-me.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
ROMAIR CONSULTINGSediul Central
Str. Mr. Ștefan Sănătescu, nr. 4,
sector 1, București
LUAȚI LEGĂTURA CU NOIRomair pe Social Media
ROMAIR CONSULTINGSediul Central
Str. Mr. Ștefan Sănătescu, nr. 4,
sector 1, București
LOCAȚIILE NOASTREUnde ne puteți găsi?
LUAȚI LEGĂTURA CU NOIRomair pe Social Media