ROMAIR CONSULTING

Echipa
Noastră

Echipa este definită de cultura organizațională a companiei. Cultura organizației influențează tipul oamenilor care sunt angajați: aspirațiile lor de carieră, apartenența la o anumită categorie socio-culturală, statutul lor în societate.

Echipa Romair Consulting este rezultatul influenței elementelor de bază: mediu, valori, istoricul companiei, președinte, managerii, leadership, oamenii care constituie modele în cadrul companie, modul de lucru uzual, evenimente, tehnici și tehnologii utilizate, rețeaua de comunicare utilizată în cadrul companiei.

Putem caracteriza echipa Romair Consulting, prin diversitatea experiențelor și abordărilor ceea ce asigura valoarea și calitatea serviciilor pe care le oferim. Echipa noastră este alcătuită din oameni cu tipologii diferite, fiecare fiind atent selectat pentru a asigura coeziunea echipei și acoperirea tuturor nevoilor și sarcinilor zilnice.

Performanța obținută de Romair Consulting, este rezultatul unei acțiuni colective, o consecință a interacțiunii permanente între management și angajați. Provocările întâlnite în calitate de echipa ne-au făcut găsim mereu soluții optime pentru eficientizarea activității desfășurare și atingerea obiectivelor. Punem accent pe competențele fiecărui angajat în parte pentru îndeplinirea sarcinilor și obținerea rezultatelor superioare.

Performanța reprezintă o acțiune colectivă și o consecință a unei interacțiuni permanente între membrii echipei.

ROMAIR CONSULTINGSediul Central
Str. Mr. Ștefan Sănătescu, nr. 4,
sector 1, București
LUAȚI LEGĂTURA CU NOIRomair pe Social Media
ROMAIR CONSULTINGSediul Central
Str. Mr. Ștefan Sănătescu, nr. 4,
sector 1, București
LOCAȚIILE NOASTREUnde ne puteți găsi?
LUAȚI LEGĂTURA CU NOIRomair pe Social Media