Romair Consulting semnează un nou contract de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Caraș-Severin

07/06/2023
#Romair Consulting în asociere cu Gestion Integral del Suelos și Omicron Ampero a semnat în data de 06.06.2023 Contractul de servicii “CS-CS-1 Asistență Tehnică pentru Managementul Proiectului și Supervizarea Lucrărilor din cadrul “Proiectului Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de apă și apă uzată din Județul Caraș-Severin/Regiunea Vest, în perioada 2014-2020”.

Cand cauți excelența, muncești pentru ea și iți dorești reușita, rezultatele nu întârzie să apară și sunt pe măsura efortului depus!

  • Aportul Proiectului la conformarea cu Directiva 98/83/EC constă în creșterea nivelului de servicii conforme de alimentare cu apă în aria Proiectului, de la o rată de 62% în prezent, la 92% după implementarea Proiectului.
  • Aportul Proiectului la implementarea Directivei 91/271 constă în creșterea ratei de colectare și tratare corespunzătoare a apelor uzate menajere, de la 44% în prezent, la 85% după implementarea Proiectului.

De asemenea, vestea este foarte bună și pentru județul Caraș-Severin, unde Operatorul Regional Aquacaraș S.A., va depune toate eforturile pentru asigurarea accesului la servicii publice de apă și canalizare de calitate și pentru dezvoltarea durabilă a zonei!

ROMAIR CONSULTINGSediul Central
Str. Mr. Ștefan Sănătescu, nr. 4,
sector 1, București
LUAȚI LEGĂTURA CU NOIRomair pe Social Media
ROMAIR CONSULTINGSediul Central
Str. Mr. Ștefan Sănătescu, nr. 4,
sector 1, București
LOCAȚIILE NOASTREUnde ne puteți găsi?
LUAȚI LEGĂTURA CU NOIRomair pe Social Media