Creșterea volumului producției destinate comercializării pentru ca fermele de semi-subzistență să devină viabile din punct de vedere economic, precum și diversificarea producției în funcție de cerințele pieței și introducerea de noi produse.
Creșterea volumului producției destinate comercializării pentru ca fermele de semi-subzistență să devină viabile din punct de vedere economic, precum și diversificarea producției în funcție de cerințele pieței și introducerea de noi produse.
Creșterea volumului producției destinate comercializării pentru ca fermele de semi subzistență să devină viabile din punct de vedere economic, precum și diversificarea producției în funcție de cerințele pieței și introducerea de noi produse.
Creșterea volumului producției destinate comercializării pentru ca fermele de semi-subzistență să devină viabile din punct de vedere economic, precum și diversificarea producției în funcție de cerințele pieței și introducerea de noi produse.
Proiectul contribuie la îndeplinirea obiectivelor majore ale Axei 1 din PNDR, Măsura 111 „Formare profesională (training), informare și difuzare de cunoștințe” prin elaborarea și implementarea unui program de instruire destinat îmbunătățirii competențelor manageriale și tehnice ale tinerilor fermieri din regiunile de dezvoltare Sud, Sud-Vest și București Ilfov, care au accesat și vor primi sprijin prin Măsura 112 „Instalarea tinerilor fermieri” din PNDR.
Campanie de promovare și conștientizare asupra implementării unui Grup de acțiune Locală la nivelul localităților componente
Îmbunătățirea competitivității produselor procesate din lapte; Încurajarea unor mai bune utilizării a subproduselor și/sau eliminarea produselor secundare sau a deșeurilor.
Servicii de consultanță de specialitate acordată în vederea implementării proiectului; Asigurarea managementului strategic al proiectului în vederea obținerii de fonduri SAPARD;
Investiția promovată de Hochland România a inclus realizarea unei stații de epurare ape uzate și a unei instalații de concentrare a zerului, precum și dotarea laboratorului cu echipamente specifice în cadrul fabricii de produse lactate din Sovata (județ Mureș).
Proiectul va avea un effect pozitiv asupra mediului înconjurător deoarece echipamentele achiziționate vor îmbunătăți activitatea secției, destinată obținerii făinii furajere din subproduse rezultate în urma procesului tehnologic, rezolvând în mare măsură valorificarea superioară a deșeurilor și salubrizarea sectoarelor de producție avicola.
Proiectul a avut că principale sarcini studiile de teren, analiză datelor istorice, elaborarea hărților hidraulice și calculelor hidraulice, analiză de opțiuni, analiză riscurilor, analiză economică și elaborarea raportului de mediu.