Termeni și Condiții

www.romair.ro

Romair Consulting (SC Romair Consulting SRL)

Designul si continutul website-­‐ului www.romair.ro apartin in exclusivitate Societatii SC Romair Consulting SRL si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. 

 

SC Romair Consulting SRL, cu sediul social in str. Aviator Sanatescu, nr. 4, sector 1, Bucuresti, este inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub numarul J40/9663/1997, avand CUI RO10182058. 

 

DEFINITII 

Termenii “site”, “acest site” si “site‐ul” folositi in acest document se refera la site-­‐ul 

www.romair.ro.  

 

Vizitator – orice persoana care acceseaza site-­‐ul www.romair.ro, indiferent de motiv. 

Prin „continut” intelegem: 

• toate informatiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric; 

• continutul oricarui e-­‐mail trimis utilizatorilor sau clientilor sai de catre SC Romair Consulting SRL prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil; 

 

Date personale – informatiile pe care le colectam de la dumneavoastra, pe baza carora puteti fi 

identificat. A se vedea Politica de confidenţialitate privind Datele Personale disponibilă pe website. 

 

 

ACCEPTAREA “TERMENILOR SI CONDITIILOR” 

Inainte de a naviga in website-­‐ul www.romair.ro va rugam sa cititi cu atentie precizarile urmatoare. Ele stabilesc termenii si conditiile utilizarii de catre dumneavoastra a tuturor materialelor care alcatuiesc website-­‐ul www.romair.ro. Accesarea site-­‐ului presupune acceptarea explicita sau implicita a tuturor Termenilor si Conditiilor publicate, acestea avand valoare contractuala deplina. 

SC Romair Consulting SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul website-­‐ului. Folosirea in continuare a site-­‐ului de catre utilizator constituie un raspuns afirmativ de acceptare a modificarilor aduse prezentului contract.

 

CONTINUTUL SITE‐ULUI 

Continutul, astfel cum este definit, incluzand dar nelimitandu-­‐se la logo-­‐uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site, sunt proprietatea exclusiva a Societatii SC Romair Consulting SRL, acesteia fiindu-­‐i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens, in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

Utilizatorilor nu le este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau alterarea in alt mod, utilizarea, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original.

Informatiile publicate pe site-­‐ul www.romair.ro sunt informatii de interes general despre SC Romair Consulting SRL, opiniile utilizatorilor despre produse cat si alte informatii considerate de SC Romair Consulting SRL ca fiind de interes pentru utilizatori.

SC Romair Consulting SRL isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe site-­‐ul www.romair.ro.

SC Romair Consulting SRL isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

COPYRIGHT 

Cu exceptia opiniilor postate de catre utilizatori, continutul site-­‐ului www.romair.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Societatii SC Romair Consulting SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.

Asadar, folosirea in scopuri comerciale, fara acordul SC Romair Consulting SRL, a oricaruia dintre elementele enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

ACCES 

a) Accesul in website-­‐ul www.romair.ro este liber si nu necesita configurarea unui utilizator.

b) Utilizarea formularului de contact – necesită furnizarea de date cu caracter personal; a se consulta Politica de confidenţialitate disponibilă pe site.

SC Romair Consulting SRL poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite justificarea atitudinii sale, sa suspende sau sa interzica accesul dumneavoastra la continutul site-­‐ului www.romair.ro sau doar la o parte a acestui continut.

In cazul in care administratorii site-­‐ului vă vor interzice accesul, nu veti fi indreptatit la primirea niciunei despagubiri.

 LEGATURI

Website-­‐ul www.romair.ro poate gazdui legaturi (link-­‐uri) catre alte site-­‐uri World Wide Web sau alte resurse. Raspunderea pentru aceste site-­‐uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

SC Romair Consulting SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru nicio paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi cauzata de informatiile furnizate de site-­‐urile sau resursele spre care trimit aceste link-­‐uri.

SC Romair Consulting SRL nu isi asuma responsabilitatea cu privire la continutul comentariilor postate de utilizatori referitor la postaril si articolel, in schimb, isi asuma dreptul de a sterge (indeparta) orice continut care incalca Termenii si conditiile website-­‐ul www.romair.ro sau care este in alt mod incompatibil cu scopul acestora. Cu toate acestea, SC Romair Consulting SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru monitorizarea permanenta a intregului continut gazduit pe website si postat de catre utilizatori. 

SC Romair Consulting SRL nu raspunde pentru pagubele, costurile, procesele,

pretentiile sau cheltuielile aparute ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a “Termenilor si conditiilor”.

SC Romair Consulting SRL nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-­‐ului www.romair.ro precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare a anumitor link-­‐uri afisate pe acestea.

 

FRAUDA

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-­‐ULUI www.romair.ro SAU DE A AFECTA FUNCTIONAREA ORICĂRUI SERVER CARE GAZDUIEŞTE SITE-­‐UL VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A ACESTORA SI VA PUTEA AVEA DREPT CONSECINTA ATRAGEREA RĂSPUNDERII AUTORULUI SAU AUTORILOR ACESTOR FAPTE.

 

IN CAZUL IN CARE NU AGREATI CONDITIILE SI TERMENII MAI-­‐SUS ARATATE VA RUGAM SA NU ACCESAŢI SITE-­‐UL www.romair.ro SI SA INCHIDETI DE INDATA PAGINA WEB www.romair.ro. 

ROMAIR CONSULTINGSediul Central
Str. Mr. Ștefan Sănătescu, nr. 4,
sector 1, București
LUAȚI LEGĂTURA CU NOIRomair pe Social Media
ROMAIR CONSULTINGSediul Central
Str. Mr. Ștefan Sănătescu, nr. 4,
sector 1, București
LOCAȚIILE NOASTREUnde ne puteți găsi?
LUAȚI LEGĂTURA CU NOIRomair pe Social Media