Romair Consulting angajează Inginer Calitate

04/06/2024
Suntem în căutarea unui coleg care să ocupe postul de Inginer Calitate

Candidatul Ideal:

  • Studii universitare de lungă durata, absolvite cu diplomă de licență în inginerie;
  • Specializare în domeniul asigurării calității;
  • Minim 5 ani de experiență profesională generală;
  • Experiență profesională specifică: Experiență în cel puțîn 1 proiect de infrastructură (prestat) în care a deținut funcția de Inginer de asigurare a calității;
  • Limba engleză fluent (scris, vorbit, citit);
  • Disponibilitatea de deplasare în țară;
  • Persoană dinamică, responsabilă, aptă să facă față termenelor limita, rezistență la stres, comunicativă.

Descrierea jobului

  • Testarea și verificarea materialelor în strictă concordanță cu Specificațiile Tehnice, în vederea aprobării din punct de vedere calitativ a tuturor lucrărilor certificate și înaintate către plata;
  • Urmărirea respectării Planului de Asigurare a Calității prezentat de către Antreprenor și a Legii 10/1995;
  • Întocmirea bazei de date cu rezultatele testelor pe calculator și înregistrarea datelor ce țîn de calitate, că parte din Sistemul de Management al contractului;
  • Coordonarea experților angajați să deruleze activitățile ce implică controlul calității (tehnicieni de laborator, inspectori de teren, etc).
  • Raportează periodic conducerii companiei și clienților stadiul realizării proiectului;
  • Colaborează cu departamentul tehnic, consultanță în supervizare și/sau subcontractanți/colaboratori în cadrul proiectelor complexe.

Persoanele interesate vor transmite CV actualizat (cu precizarea datelor de contact: număr de telefon mobil, adresă de e-mail) la adresa cristina.burcescu@romair.ro, cu mențiunea că vor fi contactate doar persoanele selectate pe baza documentelor transmise.

Descrierea companiei

ROMAIR CONSULTING este o companie cu capital integral românesc, înființată în anul 1997 pentru a oferi servicii de consultanță în afaceri și management, proiectare și inginerie. Profesionalismul, experiența acumulată și buna reputație reprezintă cartea de vizită a Romair oferită partenerilor actuali și viitori.

ROMAIR CONSULTING dezvoltă proiecte mari de infrastructura pentru autorități publice, în domenii variate – drumuri, poduri, alimentări cu apă, managementul deșeurilor, canalizare, tratarea apei, protecția mediului, infrastructură de turism. De asemenea, compania implementează proiecte cu finanțare europeană pentru dezvoltarea resurselor umane. Bazându-se pe experiența acumulată de-a lungul timpului, experții Romair Consulting iși construiesc proiectele pornind de la un concept fezabil, rezultat din cerințle clienților dar și a nevoilor societății, respectând standardele de protecția mediului.

ROMAIR CONSULTING este un nume deja cunoscut și afirmat în mediul românesc de consultanță și proiectare, prin exercitarea rolului său distinct, trasat incă de la infiintare: acela de a promova proiecte investiționale prin abordarea unor instrumente specifice de finanțare.

ROMAIR CONSULTINGSediul Central
Str. Mr. Ștefan Sănătescu, nr. 4,

sector 1, București
LUAȚI LEGĂTURA CU NOIRomair pe Social Media
ROMAIR CONSULTINGSediul Central
Str. Mr. Ștefan Sănătescu, nr. 4,

sector 1, București
LOCAȚIILE NOASTREUnde ne puteți găsi?
LUAȚI LEGĂTURA CU NOIRomair pe Social Media